Осмели се да мечтаеш за нея!

За Нас

Собственик

Steff Wedding е моята детска мечта, която след години трупане на опит и знания, осъществих с огромна радост и вълнение. Сватбите и любовта винаги са ми носили искрено щастие и емоции и за мен е чест всеки ден да сме част от големия ден на клиентите си, организирайки сватбата или обличайки ги в мечтаната рокля.

Малкият ни бутик предлага внимателно подбрана селекция от висококачествени рокли на дизайнери, които не се страхуват да експериментират и да съчетават умело сватбения трепет с леко нетрадиционния стил на роклите. При нас можеш да се вдъхновиш и да изразиш своята индивидуалност и собствен почерк в големия си ден. Роклите, които предлагаме, са леки и семпли, но открояващи се със запомнящия се стил на Бохо, Винтидж и Ръстик елементи. Всяка рокля е индивидуално селектирана, за да допълни силния ти дух и да остави траен отпечатък със своя дъх на свобода, щастие и ефирност.

Само няколко месеца след откриването на бутика, можем да се похвалим и с първата колекция рокли, създадена ексклузивно за нас. Дизайнът на роклите от колекция Tender is the Touch е на младата българска дизайнерка Михаела Стоянова и нейния бранд Mia Chael. С нея работихме заедно, избирайки внимателно и много претенциозно всеки елемент от изработката на роклите, за да отговарят те на световните стандарти. Резултатът е изключително изискана, семпла и луксозна колекция, която със сигурност се отличава.

В синхрон с това ти предлагаме и цялостна организация за големия ден, която да сбъдне мечтите ти за различна и оригинална сватба, която да остане в сърцата на всички присъстващи.